La marca 'Cuina Catalana' distingirà tots els establiments que apostin per la gastronomia tradicional de Catalunya

Barcelona (ACN).- La Fundació d'Institut Català de la Cuina (FICC) ha presentat aquest migdia la marca 'Cuina Catalana', el nou símbol que identificarà la gastronomia tradicional que s'elabora a Catalunya. La marca aixoplugarà tots aquells establiments de restauració (restaurants, pastisseries i comerços gourmet) que es dediquen a la cuina tradicional del país. Per a la directora del FICC, Pepa Aymamí, la iniciativa neix amb la voluntat de preservar i difondre 'el nostre patrimoni culinari'. A l'acte, celebrat a l'aula restaurant de l'Escola de Turisme CETT, hi han assistit els directors generals de Turisme de la Generalitat, l'Agència Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona.
La marca 'Cuina Catalana' distingirà tots els establiments que apostin per la gastronomia tradicional de Catalunya

La marca 'Cuina Catalana' distingirà tots els establiments que apostin per la gastronomia tradicional de Catalunya

Barcelona (ACN).- La Fundació d'Institut Català de la Cuina (FICC) ha presentat aquest migdia la marca 'Cuina Catalana', el nou símbol que identificarà la gastronomia tradicional que s'elabora a Catalunya. La marca aixoplugarà tots aquells establiments de restauració (restaurants, pastisseries i comerços gourmet) que es dediquen a la cuina tradicional del país. Per a la directora del FICC, Pepa Aymamí, la iniciativa neix amb la voluntat de preservar i difondre 'el nostre patrimoni culinari'. A l'acte, celebrat a l'aula restaurant de l'Escola de Turisme CETT, hi han assistit els directors generals de Turisme de la Generalitat, l'Agència Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona.