Barcelona

"La Marató" estrena un nou número de telèfon per a les donacions

"La Marató" de TV3 ja la tenim pràcticament aquí. Serà diumenge, 19 de desembre, i tractarà les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Una de les principals novetats de la dinovena edició és que canvia el número de telèfon per a les donacions. Serà el 905 11 50 50.

Actualitzat
El director i presentador del programa "El convidat" de TV3, Albert Om, serà l'encarregat, a partir de les deu del matí, de conduir quinze hores de programa en directe amb actuacions d'artistes com Montserrat Caballé, el Circ du Soleil o Els Amics de les Arts.

"La Marató" de TV3 estrena número de telèfon, el 905 11 50 50, a través del qual es podran fer les donacions per a la investigació de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Aquesta mena de lesions poden ser provocades per diverses causes però "La Marató" se centrarà en les adquirides de manera sobtada.

En la roda de premsa que s'ha fet per donar més detalls de la dinovena edició d'aquest esdeveniment, Albert Om ha recordat que aquest tipus de lesions canvien la vida de les persones que les pateixen i "han de reaprendre a tornar a viure".

El centre neuràlgic de les activitats de "La Marató" estarà ubicat al centre comercial La Maquinista de Barcelona, i Xavier Coral i Espartac Peran faran de mestres de cerimònies.

Catalunya Ràdio
hi tindrà un paper destacat ja que col·labora amb "La Marató" amb una programació especial que engegarà a les nou del matí "El suplement", de Tatiana Sisquella.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut