Barcelona

La maquinària per al 27-S s'engega amb l'obertura del termini per registrar les candidatures

El termini acaba dilluns, dia 24. Aquestes candidatures es publicaran al DOGC dos dies després, i el 31 seran proclamades

RedaccióActualitzat

Aquest dimecres s'ha obert el termini per registrar les candidatures que es presentaran a les eleccions del 27 de setembre, un termini que acaba dilluns, dia 24. Aquestes candidatures es publicaran al "Diari Oficial de la Generalitat" dos dies després, i el 31 seran proclamades després de corregir possibles errors.

Abans de la proclamació definitiva encara hi haurà uns dies per resoldre possibles recursos.

La primera força a presentar les seves llistes per a les quatre circumscripcions ha estat Unió Democràtica, a primera hora del matí.

Junts pel Sí suma mossèn Ballarín i el cantant dels Catarres

També aquest dimecres han registrat la seva llista Catalunya Sí que es Pot, el PSC i Junts pel Sí. Precisament, la candidatura de confluència independentista ha anunciat els seus darrers fitxatges, després del degoteig de les últimes setmanes. Coincidint amb el registre de la candidatura, han fet públic en un comunicat que s'incorporen a la llista el bateria d'Els Pets, Joan Reig; el popular capellà Josep Maria Ballarín, l'economista Marta Espasa i el cantant d'Els Catarres, Èric Vergés.

El PPC, C's i la CUP han explicat que registraran les seves llistes en els propers dies.

Per seguir tota la informació electoral, entra al nostre Especial Eleccions.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut