Algunes de les persones que eren a l'Estació de Sants, després de ser desallotjades (@VicGon16)
Algunes de les persones que eren a l'Estació de Sants, després de ser desallotjades (@VicGon16)
Barcelona

La maleta que ha obligat a desallotjar Sants s'ha trobat en un tren que ja era a cotxeres i s'ha tornat a l'estació

Els tècnics d'Adif que feien la revisió final del comboi han detectat el paquet i han decidit retornar-lo a l'estació de Sants

Actualitzat

La maleta sospitosa que ha obligat a desallotjar l'estació de Sants aquest dimarts durant prop d'una hora s'ha trobat en un tren que ja no era a la instal·lació, sinó a cotxeres. Segons ha explicat el conseller d'Interior, Jordi Jané, quan els tècnics d'Adif que feien la revisió final del comboi a cotxeres han detectat el paquet, han decidit retornar-lo a l'estació.

El viatge de tornada cap a Sants, segons sembla, l'hauria fet en taxi. Un cop la motxilla ha arribat a l'estació ha estat quan s'ha avisat els Mossos d'Esquadra, que han ordenat el desallotjament de la instal·lació perquè els artificiers del Tedax poguessin determinar si hi havia perill o no. Jané ha explicat que "per sort" ha estat una falsa alarma, però ha demanat a Adif que un fet com aquest "no torni a passar". 

"Quan es veu que hi ha una maleta que ha quedat allà, demano que no es torni la maleta on hi ha molta gent, com l'estació de Sants."

Aquesta és la segona vegada en mig any que s'ha de desallotjar l'estació de Sants per la presència d'un paquet sospitós. El primer cop va ser el mes de juliol, en un tren internacional procedent de París.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut