Estat en que es trobaven aquest matí de les platges del Varador i el Callao de Mataró
Estat en que es trobaven aquest matí de les platges del Varador i el Callao de Mataró
Mataró

La mala mar i els vents de Ponent es mengen bona part de les platges de Mataró

Les platges del Varador i el Callao es troben amb un metre i mig de desnivell i diversos equipaments afectats

Actualitzat

Tot i estar acostumats a que la platja canviï quan hi ha temporal, molts veïns han volgut arribar-s'hi per veure l'estat en que ha quedat després del cap de setmana. La mala mar i els vents de Ponent s'han menjat bona part de la sorra de les platges del Varador i el Callao i han causat un desnivell de més d'un metre i mig a la vora del mar. Una dutxa a punt de desaparèixer, una piràmide de cordes infantil inutilitzada i una imatge de la costa que té poc a veure amb la d'uns dies enrere són alguns dels desperfectes que ha deixat el temporal.

Els veïns expliquen que és molt habitual que el mar es mengi sorra en aquestes platges, però no fins a aquest punt. Expliquen que el dissabte ja es veia un desnivell força pronunciat, però no tal i com ha quedat aquest dilluns. Una mica més enllà, on l'espigó la protegeix, la platja de Ponent es troba intacta.

L'Ajuntament espera que es pugui recuperar la platja de manera natural abans que comenci la temporada de bany l'1 de maig. De totes maneres retirarà l'estructura de jocs infantils i de tots els equipaments afectats i estudiarà on reubicar-los, a més d'anivellar la sorra per garantir-ne la seguretat.

Desperfectes també a Cabrera de Mar

Cabrera de Mar és una altra població que s'ha vist afectada pel temporal marítim. Un pas a la platja completament inundat dóna fe de com la tempesta ha afectat aquesta zona del municipi. El club nàutic s'ha endut la pitjor part en els desperfectes ocasionats pel mar ja que ha perdut una part de la terrassa i l'altra part queda suspesa en un voladís que ha deixat la instal.lació fora de servei.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut