Montilla, durant una conferència a la Selva del Camp
Montilla ha criticat algunes actuacions dels seus socis.
Barcelona

La mà dreta de Montilla marxa del govern per ser secretari d'Estat de Transports a les portes de les eleccions

El fins ara secretari general de la Presidència de la Generalitat i mà dreta de Montilla, Isaías Táboas, deixarà el càrrec dimecres vinent. Táboas passarà a ser el secretari d'Estat de Transports del Ministeri de Foment, on vetllarà perquè es compleixin les inversions compromeses i on treballarà de bracet amb el secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán. La marxa del número 2 de Montilla, Isaías Táboas, al govern de Zapatero és un dels efectes d'aquest final de legislatura.

Actualitzat
Quan falta una setmana perquè comenci la campanya electoral, José Montilla ha situat Táboas com a secretari d'Estat de Transports, després de converses amb els ministres Chacón i José Blanco. Táboas és, després de Montilla, la persona amb més poder a la Generalitat.

Fonts de la Presidència han confirmat a Catalunya Ràdio i a Catalunya Informació que no es nomenarà ningú per substituir-lo fins que no es formi el nou govern.

Les mateixes fonts apunten que Táboas coneix molt bé el món dels transports i que va ser el responsable de comunicació de Renfe durant la presidència de Mercè Sala.
Anar al contingut