"La lapidació de Sant Esteve", al "Sala 33"

Aquest dissabte, el "Sala 33" ha programat el llargmetratge "La lapidació de Sant Esteve", una dura història que posa sobre la taula el tema dels desnonaments.

El film de Pere Vilà Barceló es va poder veure al 33, dissabte a les 22.25.
 
"La lapidació de Sant Esteve" va tenir una molt bona acollida al Karlovy Vary del 2012  i va col·locar al realitzador gironí Pere Vilà Barceló entre els dos millors del festival. El llargmetratge és un drama-ficció d'alt contingut social que tracta de temes actuals, com ara la pressió immobiliària, la solitud i la vellesa. Està rodat en llengua francesa i interpretat pel reconegut actor Lou Castel ("Étienne"), al costat de Marie Payen i Luis Rego.
 
És una producció d'Eddie Saeta, DDM Visual i L'Âge d'Or, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i el suport de la Diputació de Girona i la Regió Provence-Côte d'Azur.

Sinopsi:
Étienne (Lou Castel) és un vell solitari que té la síndrome de Diògenes. L'home viu tancat a casa, envoltat de tota mena d'objectes que ha amuntegat al llarg del temps; tots, records d'un passat tràgic. La seva solitud es veu afectada pel mòbing de la propietària del pis, que vol aconseguir que l'Étienne se'n vagi.
 
Fitxa tècnica:
 
Direcció i guió: Pere Vilà Barceló
Producció executiva: Lluís Miñarro, David Pérez i Elisabeth Pawloswski
Intèrprets: Lou Castel, Marie Payen i Luis Rego, entre altres.
Direcció de fotografia: José Luis Bernal
Música: Jordi Casadevall
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut