Futbol Internacional

La Juventus haurà d'esperar una jornada més per guanyar la lliga italiana

Tot i l'empat entre Atalanta i Inter (1-1), els torinesos no són encara campions perquè han empatat a camp de la Lazio (0-0). La diferència segueix sent de vuit punts quan només queden tres jornades per jugar. El Milan ha guanyat i es fa fort en la tercera posició. I en la zona baixa s'ha confirmat el descens matemàtic del Torí i del Como a la serie B.

En aquesta jornada atípica (s'ha jugat sencera en dissabte) no s'ha decidit encara el campionat, però sembla que es tracta simplement d'un ajornament. La Juventus no ha aprofitat la relliscada de l'Inter i no és encara campíó de lliga. Els jugadors de Lippi han empatat a zero a l'Olimpico contra la Lazio, en un partit que haurien pogut perdre perfectament. La Lazio ha jugat una gran primera part, però han fallat moltes ocasions de gol. En la segona, els de Mancini han baixat una mica el seu rendiment però en els últims minuts han desaprofitat la millor ocasió del partit: Fiore ha fallat un penal. L'exjugador de l'Udinese l'ha enviat a les mans de Buffon. L'Inter també ha empatat, tot i que s'havia avançat amb un gol del nigerià Martins. L'Atalanta, gràcies a Gautieri, ha empatat el partit a 20 minuts del final. El Milan, per la seva banda, ha guanyat 2-0 el Como amb gols d'Inzaghi i de Nesta, s'estableix en la tercera posició i de retruc certifica matemàticament el descens del Como. També el Torí, que ha perdut (0-1) amb l'Udinese, és ja nou equip de serie B. En el partit amb més gols de la jornada, la Roma ha guanyat a camp de la Reggina (2-3) amb gols de Tommasi, Emerson i Vargas en pròpia porta.