Locals de prostitució a Barcelona
Locals de prostitució a Barcelona
Barcelona

La jutge que investiga el cas dels prostíbuls de l'Eixample imputa un intendent i un inspector de la Guàrdia Urbana

La jutge els ha citat a declarar el 14 de novembre perquè expliquin les presumptes gestions irregulars que haurien fet per beneficiar els amos de dos prostíbuls

RedaccióActualitzat

La jutge que investiga una xarxa de prostitució que operava a Barcelona ha citat a declarar com a imputats un intendent major i un inspector de la Guàrdia Urbana per les presumptes gestions irregulars que van realitzar en benefici de la trama.

Segons han confirmat fonts judicials a Catalunya Informació, la magistrada ha citat a declarar els dos agents, que són germans, el dia 14 de novembre. Hauran d'explicar les presumptes gestions irregulars que haurien fet per beneficiar els amos de dos dels locals.

L'Ajuntament de Barcelona ja va suspendre cautelarment de les seves funcions l'inspector divendres en transcendir que tant ell com el seu germà figuraven en el sumari del cas.

En el marc d'aquesta investigació hi ha imputats també un caporal i tres agents de la Guàrdia Urbana per haver avisat presumptament de les batudes i inspeccions als prostíbuls.

Quan es va destapar la xarxa, dedicada al blanqueig de diners procedent de la prostitució, van ser detingudes 25 persones, entre les quals hi havia quatre agents de la Guàrdia Urbana, que presumptament cobraven dels propietaris dels clubs per avisar d'inspeccions.

Anar al contingut