Milers de clients, afectats pel tancament sobtat de les clíniques Funnydent
Milers de clients, afectats pel tancament sobtat de les clíniques Funnydent
Barcelona

La jutge arxiva l'estafa a 2.500 pacients de Funnydent de Barcelona i Madrid

La resolució judicial conclou que el tancament de les clíniques va ser per una mala gestió de l'últim any i no per un propòsit d'estafar els clients

RedaccióActualitzat

La justícia ha arxivat la investigació de Funnydent per una presumpta estafa de 8,8 milions d'euros a gairebé 2.500 pacients de les clíniques dentals del grup a Barcelona i Madrid. Segons el jutge, va ser la pèssima gestió de l'administrador de l'últim any el que va desembocar en el tancament sobtat dels centres, però descarta que ho fes amb ànim de lucre.

En l'escrit, s'assegura que de totes les investigacions es desprèn que no hi ha hagut una irregularitat que se li pugui imputar penalment, al marge de la responsabilitat civil de la persona investigada que era l'administrador de les clíniques, Cristóbal López Vivar. També s'observa que durant els últims anys no hi va haver un increment ràpid dels ingressos ni del patrimoni de l'administrador que portés a pensar que el tancament estava motivat per un afany de lucre sinó perquè no es van controlar les despeses en funció dels ingressos.

La causa penal, doncs, queda arxivada, però les denúncies dels clients per l'incompliment de contractes continuen endavant.

Anar al contingut