El segrestador de la nena marroquina que vivia a l'Hospitalet de Llobregat , Grover Morales.
El segrestador de la nena marroquina que vivia a l'Hospitalet de Llobregat , Grover Morales.
Bolívia

La justícia de Bolívia condemna a 17 anys de presó el segrestador d'una menor a l'Hospitalet de Llobregat

Grover Morales està acusat de tràfic de persones i abús sexual després de mantenir segrestada durant 7 mesos a la selva boliviana la nena marroquina de 9 anys

RedaccióActualitzat

La justícia de Bolívia ha condemnat a 17 anys de presó el segrestador de la nena marroquina que vivia a l'Hospitalet de Llobregat amb la seva família, acusat de tràfic de persones i abús sexual A Grover Morales el van detenir el març passat a la selva boliviana després de mantenir segrestada durant 7 mesos en condicions penoses la nena de 9 anys.

El cas, que va tenir una gran repercussió mediàtica, es va saber el març passat, quan en una operació conjunta les policies boliviana i espanyola van poder alliberar la nena després de set mesos de captiveri.

Quan la menor va arribar a Catalunya, va quedar ingressada de forma preventiva en un centre de la Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència, després que un jutge imputés els seus progenitors per un delicte d'abandonament de família. La família de la menor encara no ha sabut explicar per què va autoritzar que marxés de viatge amb Morales, un home que pràcticament no coneixien.

 

Anar al contingut