Hosni Mubarak, l'"últim faraó", en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Hosni Mubarak, l'"últim faraó", en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
El Caire

La junta militar egípcia assegura que Mubarak continua sota arrest domiciliari

La junta militar que tutela la transició democràtica a Egipte ha anunciat aquest dilluns, a través d'un comunicat, que l'expresident Hosni Mubarak continua sota arrest domiciliari, dins del país àrab. D'aquesta manera, el Consell Suprem de les Forces Armades rebat les versions publicades durant els darrers dies que apuntaven a un suposat viatge de Mubarak a l'Aràbia Saudita, amb la intenció de sotmetre's a un tractament mèdic.

Actualitzat
"No són certes les notícies sobre la sortida de l'expresident Mubarak amb destí a Tobuk, a l'Aràbia Saudita, ja que ell i la seva família es troben sota arrest domiciliari a Egipte", assegura el comunicat difós per la junta militar.

El 8 de març, un tribunal egipci va confirmar la decisió del fiscal general egipci de congelar els béns de l'exrais Mubarak i la seva família, així com la prohibició de sortir del país.

Mubarak va retirar-se a la ciutat egípcia de Sharm al-Sheikh, un cop va anunciar la seva renúncia a la presidència d'Egipte, l'11 de febrer passat, després de 18 dies de pressió popular.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut