Imatge de TV3 amb les pancartes
Imatge de TV3 amb les pancartes
Sant Feliu de Llobregat

La Junta Electoral ordena retirar de TV3 pancartes per la llibertat d'expressió

La junta de Sant Feliu de Llobregat les ha trobat partidistes arran d'una denúncia de Ciutadans, que considera que vulneren la neutralitat durant els processos electorals

RedaccióActualitzat

La Junta Electoral de Sant Feliu de Llobregat ha ordenat retirar de les instal·lacions de TV3 diverses pancartes. Eren pancartes penjades pels treballadors a l'exterior dels edificis amb el lema "democràcia" i a favor de la llibertat d'expressió. La Junta Electoral les ha trobat partidistes arran d'una denúncia de Ciutadans, que considerava que vulneraven la neutralitat durant els processos electorals.

 

 

Als últims dies hi ha hagut decisions semblants de la Junta Electoral. Aquest dilluns per exemple l'Ajuntament de Girona ha hagut de retirar la pancarta que reclamava la "llibertat dels presos polítics" i l'ha substituïda per una altra amb el lema "Llibertat d'expressió".

I divendres passat, també es va ordenar la retirada de les pancartes de "Llibertat" i "Democràcia" penjades a la façana del Departament d'Economia, situat a la Rambla de Catalunya de Barcelona.

 

Notícia relacionada: Prohibeixen a TV3 i Catalunya Ràdio dir "consellers empresonats" o "president Puigdemont"

ARXIVAT A:
Eleccions 21D
Anar al contingut