Concentració del Moviment 15-M a Madrid. Foto: EFE
Concentració del Moviment 15-M a Madrid. Foto: EFE
Madrid

La Junta Electoral de Madrid prohibeix la concentració del 15-M convocada per demà a la Puerta del Sol

La Junta Electoral considera que la finalitat de la concentració és la difusió de diferents consignes polítiques en plena jornada de reflexió per a les eleccions de diumenge, dia 24

RedaccióActualitzat

La Junta Electoral Provincial de Madrid ha prohibit la concentració convocada dissabte pel Moviment 15-M a la Puerta del Sol de Madrid. El dictamen de la junta electoral justifica la prohibició perquè la finalitat de la concentració és "la promoció i difusió de diferents consignes polítiques" en plena jornada de reflexió i això vulnera la llei electoral.

La delegació del govern va remetre a la Junta Electoral Provincial la convocatòria de l'acte del Moviment 15-M, que s'havia anunciat en pàgines web i mitjans de comunicació dels col·lectius relacionats amb el 15-M.

La junta electoral considera que la convocatòria de la concentració a la Puerta del Sol tindria una incidència directa en el procés electoral i podria suposar un acte de propaganda electoral, prohibit en jornada de reflexió. La delegada del govern a Madrid ha dit que els cossos i forces de seguretat de l'Estat hauran de fer complir la llei.

Anar al contingut