Antonio Baños en una assemblea de l'ANC
Antonio Baños en una assemblea de l'ANC
Barcelona

La Junta Electoral de l'ANC veta la candidatura d'Antonio Baños al secretariat

L'ANC presenta la llista definitiva de candidatures per a les pròximes eleccions del secretariat nacional sense la de Baños per haver participat en tertúlies polítiques

Actualitzat

La Junta Electoral de l'ANC ha vetat la candidatura d'Antonio Baños a les pròximes eleccions del secretariat nacional per haver participat en tertúlies polítiques. Aquest dimarts s'ha fet pública la llista definitiva de les candidatures per a les eleccions que es faran aquest cap de setmana i el nom de l'exdiputat cupaire ja no hi apareix.

 

 

Segons el reglament de l'Assemblea, els aspirants només podien participar en actes publicitaris amb altres candidats, però cap altra publicitat i campanya està permesa. Si no es compleix aquest punt, el candidat pot ser exclòs.

"Cap altra publicitat ni campanya no estarà permesa, i podrà ser exclòs el candidat que ho incompleixi, si a criteri de la Junta Electoral aquest incompliment fos de rellevància significativa."

Els que sí que mantenen la candidatura, entre d'altres, són l'actual cap de comunicació, Adrià Alsina; el president del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals, David Minoves, el vicepresident del Cercle Català de Negocis, David Fernández, i la professora d'economia de la UB, Elisenda Paluzie.

Les bases poden participar a les eleccions al secretariat per via telemàtica a partir d'aquest dimarts i fins divendres, i dissabte es podrà votar de manera presencial. L'entitat calcula que dissabte mateix ja podrà fer públics els resultats provisionals.

ARXIVAT A:
ANC
Anar al contingut