Tata Martino, en una imatge d'arxiu.
Tata Martino, en una imatge d'arxiu.
Barça

La junta del Barça es reuneix a casa de Rosell per ratificar el fitxatge de Tata Martino

La junta directiva del FC Barcelona s'ha reunit aquest matí de manera extraordinària a casa del president del club, Sandro Rosell, per ratificar el fitxatge de Tata Martino. Andoni Zubizarreta i Josep Maria Bartomeu haurien explicat els motius i els detalls de l'acord amb el que seria el nou tècnic del Barça. Està previst que l'argentí arribi demà dimecres a Barcelona. Així doncs, Martino no serà present a Munic, on Jordi Roura i Rubi seran els encarregats de dirigir el partit en l'amistós que els enfrontarà als de Josep Guardiola.

Actualitzat
La junta directiva del FC Barcelona s'ha reunit aquest matí de manera extraordinària a casa del president del club, Sandro Rosell, per ratificar el fitxatge de Tata Martino.

Andoni Zubizarreta i Josep Maria Bartomeu haurien explicat els motius i els detalls de l'acord amb el que seria el nou tècnic del Barça.

Està previst que l'argentí arribi demà dimecres a Barcelona. Així doncs, Martino no serà present a Munic, on Jordi Roura i Rubi seran els encarregats de dirigir el partit en l'amistós que els enfrontarà als de Josep Guardiola.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut