Actualitat blaugrana

La junta del Barça donarà a conèixer la data del vot de censura aquest divendres

La junta del Barça donarà a conèixer la data del vot de censura, en principi aquest divendres, segons el president de la mesa, David Moner. Per tant, situa que la votació haurà de ser entre el 25 de juny i el 6 de juliol i tot fa pensar que serà aquest darrer dia. A més, Laporta ha destacat que la moció distorsiona el treball diari del club i dificulta a la secretaria tècnica tancar incorporacions per la temporada vinent. Per cert, aquest dilluns Guardiola s'ha reunit per primera vegada amb el seu grup de treball.

Actualitzat

Divendres es farà pública la data del vot de censura. La mesa, que s'ha reunit aquest dilluns a la Federació Catalana de futbol, tornarà a fer-ho dimarts a la seu de la UFEC. A partir d'aquí, la Junta tindrà entre 10 i 20 dies per fixar la data del referèndum. Està decidida a esgotar terminis i fixar-la pel dia 6 de juliol.

Castellví nega que sigui "Moi"

Cristian Castellví ha negat que ell sigui "Moi". Primer en privat en la reunió de la mesa i després, amb la boca petita, al costat de David Moner en la roda de premsa posterior.

Guardiola es reuneix amb els seus

Guardiola s'ha reunit per primera vegada el seu grup de treball. És la primera reunió del cos tècnic que dirigirà el Barça a partir del juliol. El de Santpedor ha reunit la seva gent: el seu ajudant, Tito Vilanova, el que serà home fort en la preparació física, Emili Ricart, un altre dels seus homes de confiança i que seguirà un any més al Camp Nou, Paco Seirulo i una de les noves incorporacions, el preparador físic Lorenzo Buenaventura.

La reunió ha començat al Camp Nou i després s'ha traslladat fora de les instal·lacions del club. Ha estat una primera presa de contacte entre Guardiola i el seus homes de confiança que ha servit per marcar les pautes de treball tàctic, físic i de planificació que seguirà el primer equip.

Abans d'agafar les regnes del primer equip, però, Guardiola i Vilanova han de certificar l'ascens amb el filial aquest cap de setmana i després la dedicació al primer equip serà exclusiva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut