El 3 de 10 amb folre i manilles de la Jove de Tarragona
El 3 de 10 amb folre i manilles de la Jove de Tarragona
El Vendrell

La Jove Xiquets de Tarragona fa història i converteix el Vendrell en plaça de 10

Els Nens del Vendrell també han fet història descarregant el seu primer 4 de 9 amb folre

RedaccióActualitzat

La temporada castellera continua donant mostres d'excel·lència. La diada de Santa Teresa ha coronat la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que per primer cop ha descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles. Ho ha fet al Vendrell, que s'ha convertit en plaça de 10 i ha vist com la colla local feia un pas més en la seva progressió descarregant el seu primer 4 de 9 amb folre.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha descarregat per primera vegada el 3 de 10 amb folre i manilles en aquesta diada de Santa Teresa. La colla tarragonina havia aconseguit carregar-lo fa dos anys al Concurs de Castells, i aquest diumenge ha pogut completar aquesta construcció.

La Jove de Tarragona ha acabat signant la millor actuació de la seva història amb el 3 de 10 de sortida i el 5 de 9 amb folre en segona ronda. En la tercera ronda, el 3 de 9 amb folre i l'agulla els ha quedat en intent. A la repetició han pogut descarregar el 9 de 8 i han tancat la diada amb el pilar de 8 amb folre i manilles descarregat.

La plaça Vella de la capital del Baix Penedès també ha vist com la colla local, els Nens del Vendrell, han fet història descarregant el seu primer 4 de 9 amb folre. Els de la camisa vermella també han descarregat el 4 de 8 amb l'agulla, el 3 de 8 i el pilar de 7 amb folre.

La tercera colla a plaça, la Colla Joves Xiquets de Valls, ha descarregat el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre.

Millor actuació dels Borinots

Aquest ha estat un diumenge d'alta intensitat castellera també a Sants, on els Borinots han aconseguit la millor actuació de la seva trajectòria. Han completat amb solvència el 3 de 9 amb folre, la torre de 9 amb folre i manilles, el 4 de 9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles.

Els Minyons de Terrassa hi han descarregat el 2 de 9 amb folre i manilles, el 5 de 9 amb folre i han estrenat el pilar de 8. També han fet un 4 de 9 com a prova del 4 de 10.

Els Capgrossos de Mataró han completat la tripleta màgica i el pilar de 6.

Anar al contingut