Rajoy passeja amb el seu gos en la jornada de reflexió
Rajoy passeja amb el seu gos en la jornada de reflexió
Barcelona

La jornada de reflexió dels candidats: Família i descans després d'una campanya intensa

RedaccióActualitzat

Els candidats catalans al Congrés, Xavier Domènech, Gabriel Rufián, Meritxell Batet, Francesc Homs, Juan Carlos Girauta i Jorge Fernández Díaz, dedicaran la jornada de reflexió d'aquest dissabte per estar en família i descansar després de més de quinze dies frenètics de campanya electoral. A més, tots repeteixen l'experiència excepte Meritxell Batet, que s'estrena.

Aquesta vegada no hauran de complir el compromís de la tradicional fotografia dels candidats, ja que no n'ha organitzat cap diari. Així, doncs, podran dedicar tot el dia a les seves aficions. Estar amb els fills, passejar, llegir, escoltar música o anar en bicicleta són algunes de les activitats que faran els candidats per agafar energies de cara a la nit electoral d'aquest diumenge.

Les necessitats dels petits de casa marcaran la jornada de Xavier Domènech, que possiblement anirà a la platja amb el seu fill, i de Gabriel Rufián, que dedicarà el dia al bricolatge i instal·larà uns prestatges a l'habitació del seu fill.

Francesc Homs no vol renunciar avui a la seva afició a la bicicleta i, si a casa seva no l'hi impedeixen, tornarà a pedalar una estona. A la tarda estarà amb la família després de quinze dies d'absència i d'una revetlla en què no han pogut estar junts.

Meritxell Batet té previst dedicar el dia de reflexió a l'oci en família i estar amb els seus amics de Barcelona.

El cap de llista de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, dedicarà aquest dissabte a les seves dues grans passions: la música i la lectura. També té previst fer una passejada pel barri Gòtic de Barcelona.

El candidat del PP per Barcelona i ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, passarà el dia de reflexió amb la seva família. Aprofitarà per estar amb ells perquè diumenge, després de votar, se n'anirà a Madrid a fer de portaveu del seguiment de la jornada electoral a IFEMA, juntament amb la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría.

Rajoy, esport amb el gos

Jornada de tranquil·litat també per als candidats a Madrid. Un dia per passar amb família i els amics. Tot i que la majoria han començat practicant esport, com el candidat del PP, Mariano Rajoy, que  ha dedicat el matí a caminar ràpid, com ja va mostrar en algun dels vídeos electorals dels populars.

 

Pedro Sánchez, dinar amb amics

El candidat del PSOE, Pedro Sánchez, ha passat la nit a Sevilla on ahir  a la nit va tancar la campanya. Aquest matí, quan ha arribat a Madrid, també ha practicat esport  i després ha passat la jornada de reflexió en família, a casa seva, on ha organitzat un dinar amb amics.

 

I a la tarda, després de dinar amb amics veurà el partit de futbol femení sub 17 entre Espanya i el Brasil.

Bàsquet amb Pablo Iglesias

El candidat de Podem, Pablo Iglesias, ha passat el matí jugant a bàsquet i futbol a la Ciutat Universitària Complutense de Madrid amb militants d'Units Podem. Iglesias ha dit que no està nerviós davant del possible canvi històric que creu que pot viure Espanya després de les eleccions.

 

Rivera, al Retiro

Albert Rivera ha passejat aquest matí pel parc d'El Retiro de Madrid i ha pres un cafè amb membres de la directiva del seu partit. El candidat de Ciutadans ha estat acompanyat del vicesecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, i la portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Madrid, Begoña Villacís.

 

Anar al contingut