La "informació vaginal" de Villarejo: prostitució per fer xerrar polítics i empresaris

Nous fragments del dinar del 2009 revelen que l'excomissari va muntar un servei de prostitució per aconseguir informació confidencial

RedaccióActualitzat

Continua el degoteig d'àudios del dinar del 2009 gravat per l'excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo i al qual van assistir l'actual ministra de Justícia, Dolores Delgado, llavors fiscal, i Baltasar Garzón, a més de comandaments de la Policia Nacional.

El d'aquest dijous, com els altres també divulgats pel digital Moncloa.com, està dedicat a l'autor de la gravació, el mateix Villarejo.

"Informació vaginal"

En els dos fragments de conversa divulgats, l'excomissari assegura a Delgado que a principis dels anys 90 va muntar un servei de prostitució femenina per aconseguir treure "informació vaginal" a polítics i membres de consells d'administració.

Als àudios, Villarejo no s'està d'insultar-los:

"Quina collonada! Però gent dura, incansable, als consells d'administració, els posaves una paia, se la tirava i aquell paio... mort. Però la gent és tan simple... No he vist gent més ximple. A més, i és l'important, explicaven les coses perquè les noies es sentissin captivades. Fixa't quina cosa més ximple, era la "informació vaginal", que n'hi deia jo. Era una cosa absurda."

Villarejo dona a entendre que els polítics i empresaris víctimes de la seva maquinació no sabien que les noies eren prostitutes i que el que anomena "el gremi" -possiblement els serveis de seguretat de l'Estat- va aprofitar la informació aconseguida:

"Escolta, el gremi es va beneficiar afortunadament d'allò. Però era una cosa ximple, però tothom: gent important, polítics, aquell, aquesta... A aquest com li agrada? Pum, pum, pum. I venen els paios i 'que important que soc', 'que he fet això''....I esclar, [la noia] 'que interessant', 'es que m'avorreixo molt, però explica'm", i es feia la tonta."

Malgrat que el so de la gravació és força deficient, aparentment Dolores Delgado segueix la conversa sense sorprendre's gaire del que li està explicant l'excomissari.

Notícia relacionada: La ministra de Justícia, Dolores Delgado: "No dimitiré"

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut