Madrid

La infanta Leonor va per primer cop a l'escola infantil de la Guardia Real, al palau d'El Pardo

La infanta Leonor ja ha començat el curs. A la filla gran dels princeps d'Astúries se l'ha vist per primera vegada a l'escola infantil que la Guardia Real té al palau d'El Pardo. Leonor, que el proper mes d'octubre farà dos anys, ha arribat amb l'uniforme de l'escola, on destaca la dessuadora amb l'escut de la Guardia Real. La infanta comparteix classe amb 41 nens d'entre mesos i tres anys, en un centre que reuneix totes les mesures de seguretat per acollir a la primogènita dels prínceps.

Actualitzat
Tranquil·la i alegre, la infanta Leonor no ha plorat ni un sol cop en separar-se dels seus pares per afrontar el seu primer dia a una llar d'infants. La filla gran dels prínceps d'Astúries vestia un polo blanc i uns pantalons curts de color blau cel, l'uniforme del seu col·legi infantil.

La petita ha mostrat la seva espontaneïtat i simpatia als informadors gràfics, que l'han fotografiat sense parar, mentre els seus pares l'acompanyaven a la seva primera cita escolar.

Després de deixar la primogènita al centre escolar, els prínceps han comentat que la infanta està "molt contenta" d'anar a l'escola i que ells, com tots els pares, senten una mica de "pena" per deixar-la allà. Don Felipe ha explicat que la nena "s'adapta molt bé" i que poc a poc està aprenent noves paraules i està "encantada" per la seva nova aventura al col·legi. Per la seva part, la princesa ha explicat que Leonor no ha plorat quan l'han deixat a l'escola i que estava tranquil·la.


Anar al contingut