La infanta Cristina en una de les últimes aparicions públiques.
La infanta Cristina en una de les últimes aparicions públiques.
Madrid

La infanta Cristina estava al corrent de la gestió de l'empresa Aizóon l'any de l'evasió d'impostos, segons "El Mundo"

Més novetats sobre el "cas Nóos". Segons el diari "El Mundo", la infanta Cristina sabia com s'estava gestionant l'empresa Aizóon al 2007, l'any del delicte fiscal. El diari publica que la filla del rei va assistir a la junta de la companyia, de la qual era copropietària amb Iñaki Urdangarin, que va aprovar "per unanimitat" la compra d'accions de Mixta África.

RedaccióActualitzat
Noves revelacions sobre el "cas Nóos". La infanta Cristina estava al corrent de la gestió de l'empresa Aizóon el mateix any que la companyia va evadir impostos, segons el diari "El Mundo".

El 2007, la infanta hauria participat en la junta de l'empresa de la qual era copropietària amb el seu marit Iñaki Urdangarin i, a més, hauria rubricat compres d'accions. Aquell mateix any, Hisenda considera que es va fer servir Aizóon per evadir impostos i com a empresa pantalla.

Fins ara, el jutge només imputava delictes fiscals a Urdangarin i es considerava que la filla del rei no sabia per a què feia servir l'empresa el seu marit, però aquestes informacions podrien inculpar Cristina de Borbó, segons el diari.
Anar al contingut