Pla general de la manifestació a favor de la unitat d'Espanya a Madrid. Imatge del 28 d'octubre del 2017. (Horitzontal)
Pla general de la manifestació a favor de la unitat d'Espanya a Madrid. Imatge del 28 d'octubre del 2017. (Horitzontal)

La independència de Catalunya preocupa menys els espanyols després del 155

Amb l'aplicació de les mesures, la preocupació passa del segon al quart lloc, darrere de l'atur, la corrupció i els partits polítics

Actualitzat

La preocupació dels espanyols per la independència de Catalunya ha baixat després de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i la convocatòria de les eleccions del 21D, segons el baròmetre del mes de novembre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS).

L'enquesta, feta entre l'1 i el 15 de novembre, apunta que la independència de Catalunya ha deixat de ser la segona preocupació dels espanyols i ha passat al quart lloc, darrere de l'atur, la corrupció i els partits polítics.

L'atur és el principal problema i amoïna el 65,1 per cent dels enquestats; en segon lloc hi ha la corrupció, amb el 31,5 per cent, i en tercer lloc els polítics, amb el 27 per cent. La independència de Catalunya preocupa el 24, 6 per cent dels espanyols, segons els resultats del mes de novembre, mentre que el mes d'octubre arribava al 29 per cent i era la segona causa de preocupació, que suposa un relaxament de quatre punts.

ARXIVAT A:
IndependènciaArticle 155
Anar al contingut