Actualitat blaugrana

La incògnita d'Eto'o de cara al partit de dissabte posa en dubte l'efectivitat del Barça a Saragossa

El Barça intenta passar pàgina a l'empat aconseguit davant del Sevilla el més aviat possible i després d'una jornada de descans l'equip torna avui als entrenaments amb la ment pensant en el Saragossa. L'equip visita La Romareda amb l'únic objectiu d'emportar-se els tres punts per fer bo el punt del Sánchez Pizjuán i a l'espera que el Madrid punxi al camp del Betis. Massa condicionants si es té en compte que la baixa encara no confirmada d'Eto'o mina encara més un equip massa donat a la irregularitat.

Actualitzat

Sevilla tornarà a creuar-se en el camí del Barça una setmana després que els blaugrana arranquessin un sofert empat del Sánchez Pizjuán. El Madrid visita diumenge el Ruiz de Lopera i només en cas que els de Schuster hi ensopeguin es podrà donar per bo el punt aconseguit al Nervión. Això, sempre i quan els catalans marxin de Saragossa amb els tres punts.

Una empresa, aquesta -la de la victòria a La Romareda-, que no es preveu gens fàcil donada la falta de capacitat golejadora dels de Rijkaard. Des de la victòria contra el Múrcia al Camp Nou (4-0), els culers només han marcat quatre gols en quatre partits amb un saldo de dos empats i dos triomfs. Els aragonesos, en canvi, n'han marcat sis en dues victòries, un empat i una derrota.

Per això, la més que provable baixa d'Eto'o preocupa els tècnics del Barcelona. Tothom confia que el camerunès sigui el revulsiu de l'equip de cara a la porteria contrària però les molèsties patides durant la final de la Copa d'Àfrica el podrien deixar fora de la convocatòria. Tant aviat com arribi a Barcelona, entre avui i demà, el jugador passarà una revisió mèdica per avaluar el seu estat físic. De moment ja s'ha fet unes proves al Camerun i el primer diagnòstic apuntaria a una simple contractura a la cuixa esquerra. Aquestes molèsties i el cansament acumulat fan difícil que Eto'o pugui jugar dissabte contra el Saragossa. 

El directiu Albert Perrín, que ha estat amb Eto'o durant la Copa d'Àfrica, reconeix al programa "Els Millors Anys de la Nostra Vida" que el jugador ha perdut sis quilos per la calor i que anímicament no passa pel seu millor moment després d'haver perdut la final.

Touré i Bojan es reincorporen

I mentre se l'espera a Barcelona, l'equip torna avui als entrenaments en una doble sessió. Les principals novetats d'aquest matí han estat Touré Yayá, arribat de la Copa d'Àfrica, i Bojan Krkic, ja recuperat dels seus problemes intestinals. No obstant, les baixes continuen marcant la preparació de l'equip i avui només 11 integrants de la plantilla han treballat a les ordres de Frank Rijkaard. Iniesta, Valdès, Edmílson, Márquez, Xavi, Milito, Pinto, Gudjohnsen, Ronaldinho i el porter del filial Pau Torres han completat el grup.

Giovani, Abidal, Messi, Henry i Thuram no s'han exercitat a causa de diverses molèsties però no haurien de tenir problemes per jugar dissabte. Carles Puyol i Santi Ezquerro han treballat a part i ultimen la seva recuperació. Demà els jugadors s'exercitaran al Muntanyà per trencar la rutina i intentar encarar amb ànims renovats un nou i complicat desplaçament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut