Una pila d'expedients en un jutjat.
Catalunya arriba a un nou rècord de concursos de creditors.
Madrid

La immobiliària Reyal Urbis presenta el segon concurs de creditors més important fet mai a Espanya

Es tracta del segon concurs de creditors més important que s'ha fet mai a Espanya, seguit del de Martinsa-Fadesa. Poc després de saber-ho, la Comissió Nacional del Mercat de Valors ha suspès de cotització les accions de la companyia, que té entre els principals creditors la SAREB, l'anomenant "banc dolent", i també Hisenda.

RedaccióActualitzat
La immobiliària Reyal Urbis ha decidit presentar de manera voluntària un concurs de creditors en no haver aconseguit un acord amb els bancs per obtenir finançament. Es tracta del segon concurs de creditors més important que s'ha fet mai a Espanya, seguit del de Martinsa-Fadesa. Poc després de saber-ho, la Comissió Nacional del Mercat de Valors ha suspès de cotització les accions de la companyia, que té entre els principals creditors la SAREB, l'anomenant "banc dolent", i també Hisenda.

L'endeutament net de Reyal Urbis era, l'últim trimestre del 2012, de 3.613 milions d'euros. La immobiliària assegura en un comunicat que, malgrat tenir "un patrimoni sòlid", "el continuat deteriorament del sector" els ha portat a la situació actual. I afegeix que continuaran treballant i que esperen superar el concurs de creditors.
Anar al contingut