Wolfram i Anita, en la fotografia que ha compartit la seva néta a Facebook
Wolfram i Anita, en la fotografia que ha compartit la seva néta a Facebook

La imatge d'un matrimoni canadenc obligat a viure separat després de 62 anys s'ha fet viral

No tenen lloc a la mateixa residència i ja fa vuits mesos que viuen separats

RedaccióActualitzat

La fotografia d'un matrimoni gran eixugant-se les llàgrimes s'ha fet viral a les xarxes. L'ha compartit a Facebook la seva néta.

Són Wolfram Gottschalk, de 83 anys, i la seva dona, Anita, de 81. Han viscut 62 anys junts i ara es veuen obligats a viure separats: no hi ha lloc per tots dos a la mateixa residència, a Surrey, al Canadà.

Fa vuit mesos que no estan junts i només es poden veure de tant en tant. La néta, Ashley Baryik, explica que cada vegada que es veuen se li trenca el cor, perquè no paren de plorar.

L'home està en llista d'espera per poder entrar a la residència on hi ha la seva dona. Té demència, que creix cada dia, però el record de la dona continua viu. La família té por que la separació prolongada del matrimoni esborri definitivament la memòria feble de l'home. Per això, dia sí, dia no, fan un viatge de mitja hora perquè es puguin veure.

Per acabar d'empitjorar les coses, aquesta setmana li han diagnosticat un limfoma a Wolfram. La néta, desconsolada, ha fet la crida a Facebook demanant ajuda per poder reunir els seus avis. Creu que, després de 62 anys junts, mereixen viure els últims moments de la seva vida junts.

Anar al contingut