Barcelona

La Iaia guanya la 10a edició del concurs de maquetes Sona 9

El grup d'Osona La Iaia ha guanyat la desena edició del concurs de maquetes Sona 9. Mentrestant, els grups catalans Pulpopop i Bläue han quedat en segona i tercera posició, respectivament. El jurat ha donat a conèixer el veredicte després d'una gala amb actuacions a la Sala Bikini de Barcelona. És la desena edició d'aquest certamen, que premia els nous valors de la música catalana. A banda dels grups a concurs, s'han repassat les cançons més significatives que han passat pel certamen al llarg de 10 anys. Hi han actuat, per exemple, Manel, Bikimel o Els Amics de les Arts. També han presentat el seu disc els guanyadors de l'última edició, els Mine!

Actualitzat
El rock surreal dels barcelonins Bläue, el pop-folk del grup d'Osona La Iaia i el rock d'autor dels veïns Pulpopop han estat els protagonistes de la gran final de la desena edició del concurs de maquetes Sona 9, que s'ha celebrat aquest dimarts a la Sala Bikini de Barcelona.

Després de l'actuació dels tres finalistes del 2010, els Mine!, els guanyadors de l'edició de l'any passat, s'han encarregat de presentar les cançons del seu disc "Un brindis pel nen androide" mentre el jurat deliberava.

10 anys sonant

Per celebrar la desena edició del concurs, la fi de festa de la final d'enguany s'ha convertit en un concert molt especial. The Gruixut's s'han convertit en la banda base, i han convidat algunes de les bandes més simbòliques del concurs a interpretar els seus temes. Els Amics de les Arts ("Jean Luc"), Bikimel ("Plastik"), The Gruixut's ("Punt diari"), Ix! ("El bosc"), Manel ("Al mar"), Rauxa ("Collarets"), Relk ("Perquè tornis a mi"), Rosa-Luxemburg ("Les fades també moren"), Quim Vila ("No puc sofrir"), Miquel Abras ("Contra tu mateix") i Sanpedro ("Dalinianes").


Bläue






La Iaia






Pulpopop




La final del Sona 9 s'ha pogut seguir en directe a través d'icat FM, a partir de dos quarts de nou del vespre.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut