Exposició meteorològica a Figueres (Ajuntament de Figueres)
Exposició meteorològica a Figueres (Ajuntament de Figueres)
Figueres

La història de l'afició meteorològica a Catalunya, a la ciutat de Figueres

Alberto AlcántaraActualitzat

Dimarts 7 d'abril va obrir les portes l' exposició "Parlem del temps. Història de l'afició meteorològica a Catalunya", a la ciutat de Figueres: un passeig que mostra la passió que ha fet de Catalunya en un territori capdavanter en activitat i nombre d'aficionats a la meteorologia, però també un espai per parlar del clima i del canvi climàtic. Teniu de temps fins al 30 d'abril per gaudir d'aquesta mostra.

L'acte institucional d'inauguració de l'exposició es va celebrar el dijous 9 d'abril a l'Espai Cultural La Cate de Figueres,  amb la xerrada "Les últimes inundacions a Figueres i el paper dels aficionats a la meteorologia". Es va fer una visita guiada per l'exposició, a càrrec de Mª del Carme Llasat, Doctora en Física i Professora Titular del Departament d'Astronomia i Meteorologia de la Universitat de Barcelona, i també comissària de l'exposició.

La mostra l'organitza el Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Figueres, i és l'adaptació d'una exposició amb el mateix nom que produïda per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Anar al contingut