Londres

La guitarra Gretsch de John Lennon es posa a subhasta amb expectatives d'arribar als 800.000 euros

Aquesta és la guitarra que Lennon va fer servir per gravar el tema "Paperback Writer". Podria arribar als 800.000 euros

RedaccióActualitzat

La guitarra Gretsch de John Lennon es posa a subhasta. Els experts creuen que podria arribar a les 630.000 lliures, al voltant d'uns 800.000 euros. I és que aquesta és la guitarra que Lennon va fer servir per gravar el tema de "Paperback Writer" als estudis d'Abbey Road de Londres i és  considerada una de les guitarres més significatives de les que va tenir.

El 1967 Lennon la va regalar al seu cosí David Birch, amb qui havia crescut a Liverpool. Després de gairebé cinc dècades, Birch ha decidit posar-la a la venda i ho ha fet a través de la casa de subhastes TracksAuction.com. Preguntat sobre els motius que l'han portat a vendre-la, Birch ha assegurat: "L'he tinguda 47 anys. La tenia a l'habitació i la utilitzava de tant en tant".

Després de sortir de la fàbrica Gretsch de Nova York, la guitarra ha tingut dos amos documentats: Lennon i el seu cosí. Juntament amb l'instrument, se subhastaran altres objectes dels famosos Beatles, com un LP de "Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band" signat pels quatre membres del grup i que podria arribar a superar els 100.000 dòlars.

Anar al contingut