Moment de la sortida del detingut de la comissaria de la Zona Franca
Barcelona

La Guàrdia Urbana deté un militant de la CUP en un acte unitari pel referèndum

Ha passat la nit detingut acusat d'atemptat contra l'autoritat, però aquest matí l'han deixat en llibertat sense càrrecs

RedaccióActualitzat

Detingut un militant de la CUP de Sant Andreu en un acte unitari pel referèndum en què participaven representants d'ERC, PDeCAT, la CUP i l'ANC que es feia aquest dissabte a la plaça Assemblea de Catalunya del barri de la Sagrera.

La Guàrdia Urbana es va presentar al final de l'acte unitari Sant Andreu pel Sí i va demanar els permisos als organitzadors. Després d'una picabaralla, els agents van detenir un membre de la CUP i van identificar alguns dels assistents.

Segons fonts de la policia local, van rebre queixes dels veïns pel soroll i quan es van presentar a l'acte i van demanar les identificacions, el noi els va agredir.

Aquest matí, el detingut ja ha estat posat en llibertat sense mesures cautelars. Segons la CUP, el noi va ser detingut perquè no va voler facilitar el seu nom als agents que demanaven la identificació als organitzadors, i han denunciat una escalada repressiva de la Guàrdia Urbana.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut