Actualitat blanc-i-blava

La Guàrdia Urbana desaconsella que l'Espanyol - Vila-real es jugui dissabte a les 22 h

L'Espanyol ha rebut de la Guàrdia Urbana de Barcelona un informe que desaconsella la celebració del pròxim partit de Lliga, davant del Vila - real, el dissabte 5 de gener a les 22 h, a causa dels problemes de trànsit que podria suposar en coincidir amb la cavalcada de Reis en una zona pròxima a Montjuïc. La cavalcada començarà a les 18.30 h al parc de la Ciutadella i recorrerà diversos carrers (avinguda Marquès de l'Argentera, Via Laietana, plaça Urquinaona, plaça de Catalunya, plaça Universitat, ronda Sant Antoni, Sepúlveda, Vilamarí i Lleida) abans d'acabar a l'avinguda de Rius i Taulet, al costat de la plaça d'Espanya, principal punt d'accés a l'estadi.

Actualitzat

El club, de la seva banda, ja ha informat les plataformes televisives encarregades de transmetre el partit i la LFP de la conveniència de canviar l'horari, i està a l'espera d'una resposta per confirmar aquesta possible modificació.

De la Peña, ambiciós

En el segon dia de treball després de les vacances nadalenques, De la Peña ha manifestat que tant la Copa com la Champions suposen una extraordinària motivació per als jugadors: "Els que vam viure l'èxit de la Copa el 2006 sabem què significa una cosa així, però entrar per primera vegada en Champions també seria molt bonic. Les dues coses ens motiven, i amb aquesta il·lusió anem a la Corunya" després de l'empat en el partit d'anada (1-1). De la Peña, a més, ha donat com a "favorit" l'equip gallec, en un partit que preveu "complicat". "Volíem guanyar a casa, però no va poder ser. Crec que ells són favorits, però tenim tota la il·lusió del món per seguir en aquesta competició tan maca".

Ernesto Valverde no ha pogut comptar avui amb els quatre seleccionats amb Catalunya (David Garcia, Ángel, Chica i Corominas) ni amb el lesionat Rufete. Valdo, per la seva banda, s'ha entrenat amb normalitat malgrat les molèsties als isquiotibials i Jarque, amb una contusió al peu, ha treballat al gimnàs de la ciutat esportiva del club. Els dos porters del primer equip, Carlos Kameni i Iñaki Lafuente, tampoc han participat a l'entrenament: el camerunès jugarà un amistós amb la seva selecció contra Costa d'Ivori, mentre que Lafuente juga l'Euskal Herria-Catalunya a Bilbao.

Anar al contingut