Jorge Messi, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

La Guàrdia Civil nega que estigui investigant Jorge Messi en relació amb el blanqueig de diners

Segons ha pogut saber TV3 de fonts del Ministeri de l'Interior, la Guàrdia Civil no investiga Jorge Messi. El diari "El Mundo" indicava aquest matí que el pare de Leo Messi estava sent investigat en relació amb una possible xarxa de blanqueig de diners. L'entorn del jugador es planteja demandar el rotatiu madrileny per aquesta informació.

Actualitzat

Segons ha pogut saber TV3 de fonts del Ministeri de l'Interior, la Guàrdia Civil no investiga Jorge Messi. El diari "El Mundo" indicava aquest matí que el pare de Leo Messi estava sent investigat en relació amb una possible xarxa de blanqueig de diners. L'entorn del jugador es planteja demandar el rotatiu madrileny per aquesta informació. 

Representants de la Guàrdia Civil sí que van estar a la Ciutat Esportiva recentment per parlar amb els jugadors que havien intervingut en un dels partits amistosos dels Amics de Leo Messi, per conèixer els detalls de la seva contractació per als partits. Està sota sospita l'empresa que va organitzar un dels amistosos, disputat a Colòmbia, així com concerts i altres esdeveniments. 

En qualsevol cas, la investigació ja s'ha donat per tancada i no s'ha implicat ni Jorge Messi ni el seu fill, ni tampoc cap altre jugador del Barça. 

 

Anar al contingut