Imatge del tabac ocult a l'interior de bosses d'escombraries, que la Guàrdia Civil va localitzar al vehicle el 20 de març del 2017. (Horit…
Imatge del tabac ocult a l'interior de bosses d'escombraries, que la Guàrdia Civil va localitzar al vehicle el 20 de març del 2017. (Horitzontal)

La Guàrdia Civil intervé a la Seu d'Urgell tabac de contraban valorat en més de 13.000 euros

ACN La Seu d'Urgell.-La Guàrdia Civil va comissar dilluns durant un servei fiscal a l'N-145, al terme de la Seu d'Urgell, la quantitat de 3.000 paquets de tabac ros de contraban, valorat en 13.770 euros. Durant el registre a un vehicle amb matrícula espanyola efectuat cap a les 21 hores, agents del cos van localitzar el tabac a l'interior del maleter i seients posteriors del mateix, amagat en bosses d'escombraries. Per aquest motiu, la Guàrdia Civil va denunciar els dos ocupants del vehicle, de 35 i 63 anys i ambdós veïns de la Seu d'Urgell, per possessió de productes de contraban. El tabac i el vehicle en què circulaven els infractors van ser posats a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles (Alt Urgell).

Anar al contingut