L'empresa registrada per la Guàrdia Civil ha estat Encuadernaciones Rovira, al carrer Bernat Metge de Sabadell (Google Street View)
L'empresa registrada per la Guàrdia Civil ha estat Encuadernaciones Rovira, al carrer Bernat Metge de Sabadell (Google Street View)
Sabadell

La Guàrdia Civil confisca més material del referèndum a Sabadell

S'han endut d'una empresa d'enquadernació uns 100.000 díptics de la campanya institucional de la Generalitat amb la imatge de la bifurcació de vies de tren

RedaccióActualitzat

Agents de la Guàrdia Civil han confiscat aquest dilluns al matí més material de promoció del referèndum de l'1 d'octubre en una nau industrial de Sabadell, concretament al polígon conegut com a Zona Hermètica. Aquest decomís s'afegeix als efectuats aquest diumenge a Montcada i Reixac, on es van intervenir més d'1.300.000 cartells i fulls de propaganda del referèndum.

100.000 díptics de publicitat

La nau escorcollada ha estat la de l'empresa Encuadernaciones Rovira, situada al carrer Bernat Metge d'aquest polígon de Sabadell. La Guàrdia Civil se n'ha endut uns 100.000 díptics de publicitat del referèndum, els que tenen la imatge de la bifurcació de vies de tren.

Els agents de la Guàrdia Civil també els han reclamat les planxes d'impressió, però no se les han pogut endur perquè aquesta empresa no és una impremta, només es dedica a processar i preparar material ja imprès. Segons han explicat els seus responsables, prèviament havien fet 250.000 díptics més, que ja s'havien repartit.

Mapa de les actuacions de la Guàrdia Civil per l'1-O

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut