Pla general de l'edifici on s'està duent a terme el registre amb la Guàrdia Civil custodiant l'entrada. Imatge del 2 de febrer del 20…
Pla general de l'edifici on s'està duent a terme el registre amb la Guàrdia Civil custodiant l'entrada. Imatge del 2 de febrer del 2017. (Horitzontal)

La Guàrdia Civil escorcolla les oficines de la constructora Pasquina a Berga en el marc de l'operació Pika

Actualitzat

ACN Berga.-El registre a la seu que l'empresa constructora Pasquina té a la plaça dels Països Catalans de Berga ha començat abans de les nou del matí i s'ha allargat fins a quarts de set de la tarda. Una desena d'agents uniformats i de paisà han dut a terme l'escorcoll al llarg de tot aquest dijous i tres cotxes no logotipats, amb precintes de la Guàrdia Civil tapant la matrícula, han custodiat l'entrada i han despertat la curiositat d'alguns berguedans i treballadors de la zona. L'empresari Fèlix Pasquina ha estat detingut mentre ha durat l'escorcoll. La Guàrdia Civil també ha entrat al número 3 de la mateixa plaça dels Països Catalans. L'operació Pika ha estat ordenada pel Jutjat del Vendrell, que investiga el presumpte finançament il·legal de CDC. Fundada l'any 1983, l'empresa Pasquina és coneguda per la seva vinculació amb la construcció de nombroses carreteres com la C-16, obres hidràuliques a la Vall Fosca o també amb la construcció d'estacions d'esquí com la Molina (Cerdanya).

Anar al contingut