Múrcia

La Guàrdia Civil busca el marit d'una dona que ha aparegut morta amb signes de violència a Múrcia

La Guàrdia Civil investiga si la mort d'una dona marroquina trobada dissabte en un descampat de Múrcia es deu a un nou cas de violència domèstica. Es tracta d'una dona casada, de 30 anys, mare d'un nen petit i que, segons alguns veïns del matrimoni, tenia freqüents discussions amb el seu marit. El cadàver es va trobar prop de l'estadi del Múrcia i presentava diverses ferides d'arma blanca i senyals que la dona havia rebut cops a la cara abans de morir. La policia busca el seu marit com el presumpte assassí.

Actualitzat
La mort de Fátima podria incrementar la llista de dones mortes a mans de les seves parelles o exparelles i que, en només tres mesos, ja suma 15 víctimes. L’última divendres, a Bilbao, on un home de 76 anys presumtament va assassinar a ganivetades la seva esposa, de 74, i posteriorment va intentar suïcidar-se.

També va ser víctima de la violència de gènere una jove de 23 anys d’Alacant a qui sembla que la seva exparella sentimental va tancar en un cotxe i li va prendre foc després de ruixar-lo amb gasolina. La jove va poder escapar-se i salvar la vida però va patir cremades al 28% del cos. La seva evolució és favorable i ha pogut abandonar la unitat de cures intensives. Pel que fa al detingut, d’uns 30 anys, encara no ha estat interrogat perquè el seu estat de salut mental no ho aconsellava.
Anar al contingut