Els propietaris de l'administració de Madrid que ha venut el primer premi de la loteria de Nadal, celebrant-ho amb cava (EFE)
Els propietaris de l'administració de Madrid que ha venut el primer premi de la loteria de Nadal, celebrant-ho amb cava (EFE)
Madrid

40 milions de la grossa madrilenya, el 66513, arriben al Raval de Barcelona

L'han cantada les mateixes nenes que van cantar la de l'any passat, i l'ha venuda íntegrament una administració de loteria del passeig de La Esperanza

RedaccióActualitzat

El primer premi del sorteig de Nadal de la loteria ha sortit poc abans de les 12 del migdia, i ha tocat al número 66513. Aquest número s'ha venut íntegrament a Madrid capital. Tot i així, Barcelona n'ha obtingut un bon pessic: 40 milions d'euros. I és que la propietària d'una administració del carrer del Carme, Montserrat Malagelada, en va comprar 10 sèries que ha venut entre els seus veïns.

Aquesta administradora fa anys que va a Madrid a comprar dècims acabats amb el 13. Fins enguany comprava un altre número, però aquest any l'administrador de Madrid el va canviar per un altre acabat en 13, que és el que ha potat la sort.

Malagelada ha explicat que és un número que compra específicament per als seus veïns, que no té a la vista i quan els clients de sempre li demanen un 13 el treu per la gent del barri.

És la primera vegada en tota la història de la loteria espanyola que el número guanyador acaba en 13. Aquest número, doncs, ha resultat premiat amb 4 milions d'euros per sèrie, que són 400.000 euros per dècim de 20 euros, que suposa 20.000 euros per euro jugat.

 

El carrer davant l'administració de loteria que ha venut íntegrament aquest número, la situada al passeig de La Esperanza de Madrid, s'ha omplert de seguida de periodistes i càmeres de premsa i televisió, de curiosos i també hi han anat alguns premiats. Un d'ells, Vicente Barrionuevo, que fa una setmana va comprar un dècim i rebrà els 400.000 euros corresponents, intentava explicar el que sentia:

"Supercontent, al·lucinant. Estava treballant, tinc una botiga aquí a prop i ho sentit per la ràdio, tremendo. Servirà per tapar forats i per disfrutar-lo, no m'imaginava tot això."

 

 

Dues nenes amb sort

Aquesta grossa de Nadal l'han cantada les mateixes nenes que van cantar la de l'any passat, Lorena Stefan i Nicol Valenzuela. Una altra coincidència és que ho han fet en la setena taula de boles. Aquest any el primer premi ha sortit una mica abans que el 2015, que ho va fer a les 12.13.

En la mateixa taula també han cantat dos premis més: un cinquè, al número 70264, i el tercer, al 78748. Tots tres premis han sortit molt seguits, en només 10 minuts. I no s'ha quedat aquí l'acumulació de premis cantats per aquestes nenes: abans ja havien donat un altre cinquè premi.

ARXIVAT A:
Loteria
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut