La granota Gustau i Miss Peggy en els dies feliços
La granota Gustau i Miss Peggy en els dies feliços
Hollywood

La Granota Gustau i Miss Peggy se separen

Actualitzat

Hollywood ens hi té acostumat, però aquesta ruptura ha sorprès tothom. La granota Gustau i Miss Peggy han partit peres. Així ho han confirmat tots dos amb un comunicat públic en els seus perfils a les xarxes socials.

La parella de "muppets", una de les més divertides de tot l'"star system" nord-americà, s'ha trencat, tot i que sembla que continuaran compartint plató.  Segons diuen, a partir d'ara no estaran "involucrats romànticament" però continuaran treballant junts a la televisió i en altres projectes.

Sembla que les dificultats per posar-se d'acord sobre on passar les vacances d'estiu no ha estat la causa de la separació. En tot cas, els representants de la parella sí que han aprofitat  el llançament d'una campanya de màrqueting per la nova temporada dels "Muppets" a la cadena ABC per fer-ho públic.

"Després de pensar-ho detingudament, considerar-ho amb calma i diverses baralles, hem pres la difícil decisió d'acabar amb la nostra relació amorosa. Continuarem treballant junts a la televisió en els "Muppets" i en tots els mitjans de comunicació coneguts actualment o que determinem en un futur, a perpetuïtat, a través de l'univers. No obstant això, les nostres vides personals ara estan separades i tots dos estem oberts a altres relacions, amb persones, porcs, granotes o el que sigui."

Els personatges dels "Muppets" van ser creats l'any 1950 i es van convertir en una de les icones de la cultura pop dels Estats Units.  

En el comunicat públic, Miss Piggy deixa clar que aquest serà l'únic comentari que faran i demana respecte a la seva vida privada "si no és que ens fan una oferta adequada".

 

Anar al contingut