Barcelona

La Gran Via i la Diagonal de Barcelona, afectades per obres de pavimentació

Segons l'Ajuntament de Barcelona, les obres han de servir per posar a punt la ciutat per al nou curs

RedaccióActualitzat

A partir d'aquest dilluns un tram de la Gran Via i de l'avinguda Diagonal de Barcelona quedaran afectades per obres de pavimentació. Fins el 28 d'agost es faran treballs al carril bus en sentit sortida (Llobregat) de la Gran Via entre plaça Espanya i el carrer Química. El tronc central quedarà limitat a dos carrils de circulació.

D'altra banda, fins al 9 d'agost, es pavimentarà el carril bus en sentit sortida (Llobregat) entre Palau Reial i la Facultat d'Economia i Empresa de la UB. Les obres han de servir per "posar a punt" la ciutat per "l'inici del nou curs", segons l'Ajuntament de Barcelona

Afectacions al servei de bus

Tots els autobusos afectats per les obres de la Gran Via es traslladaran a la calçada lateral per fer les parades corresponents. L'aerobús continuarà circulant per la calçada central.

A la Diagonal, els busos també es traslladaran a la calçada lateral a l'alçada de Palau Reial.

Altres afectacions

A més de les afectacions als trams de Gran Via i l'avinguda Diagonal, també es pavimentarà el carrer Llobregós entre Fastenrath i passeig Mare de Déu del Coll, a Horta Guinardó.

Les obres s'allargaran fins al 13 d'agost i les línies de bus que circulen pel carrer Llobregós es desviaran pel carrer Fastenrath.

També a partir de dimarts, es pavimentarà, fins el 21 d'agost, el carrer Prats de Molló entre Modolell i Camp, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Aquestes obres comportaran desviar les línies de bus que circulen per Prats de Molló pels carrers Vallmajor-Copèrnic-Modolell i recuperar de nou Prats de Molló.

Finalment, es faran obres de millora en el paviment del carrer Pantà de Tremp entre Llobregós i Moratín, a Horta-Guinardó. Unes feines que acabaran el 7 d'agost.

Aquest tram es fa amb la previsió que el carrer Pantà de Tremp serà punt de pas dels serveis de bus alternatiu en el tall de l'L5 del metro entre les estacions d'Horta i Vall d'Hebron que es produirà entre el 10 i 30 d'agost.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut