Laia Junyent ha agraït el ressò de la seva crida a les xarxes socials
Laia Junyent ha agraït el ressò de la seva crida a les xarxes socials
Barcelona

Gran repercussió a la xarxa d'una motxilla perduda amb "tota la vida a dins"

La crida d'una noia per recuperar-la s'ha fet viral

RedaccióActualitzat

Es diu Laia Junyent, estudia Comunicació Audiovisual a Mataró i està buscant desesperadament la motxilla on duia "tota" la seva vida. La va perdre diluns al barri de les Corts, de Barcelona, i ha fet córrer el seu cas a les xarxes socials, on la crida s'ha fet viral.

En un tuit, aquesta jove estudiant va penjar una imatge de la motxilla on duia un ordinador MacBook Pro, un disc dur i set càmeres digitals compactes. En aquests aparells hi havia el seu treball de final de carrera, que ha d'entregar a finals d'aquest mes d'abril. Per això la noia ha difós la seva història, amb l'esperança de recuperar la motxilla:

 

La motxilla era als peus d'una moto, a la cruïlla entre Travessera de les Corts i el carrer de Vallespir.

En menys de 24 hores, la seva crida a les xarxes socials acumula més de 13.000 retuits i més de 7.000 comparticions a Facebook. A banda de recórrer a internet, la Laia ha enganxat cartells al carrer per demanar ajuda. La jove es declara sorpresa per la resposta que ha obtingut, tot i que encara no ha donat fruit.

 

Entre els que se n'han fet ressò, els Mossos d'Esquadra, que han aprofitat l'avinentesa per recordar que, qui es quedi amb la motxilla, pot cometre un delicte d'apropiació indeguda.


Molts usuaris de les xarxes socials s'han solidaritzat amb la noia i han deixat anar idees com guardar els treballs al núvol, fer servir aplicacions que ajuden a localitzar un dispositiu o bé consultar les botigues o plataformes de venda d'objectes de segona mà:

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut