Voluntaris en la recaptació extraordinària d'aliments. (Foto: ACN)
Un moment de la recaptació extraordinària d'aliments per atendre persones necessitades. (Foto: ACN)
Girona

La gran recapta extraordinària de la Costa Brava aconsegueix reunir uns 20.000 quilos d'aliments

El Banc d'Aliments ha aconseguit reunir 20.000 quilos d'aliments en la recapta extraordinària d'aquest cap de setmana. L'entitat ha recollit tota mena de productes de primera necessitat, com sucre, arròs, conserves i llet.

RedaccióActualitzat
El Banc d'Aliments ha aconseguit reunir 20.000 quilos d'aliments en la recapta extraordinària que s'ha preparat per aquest cap de setmana. L'entitat ha recollit tota mena de productes de primera necessitat com sucre, arròs, conserves i llet.

Les recaptes del Banc d'Aliments acostumen a dur-se a terme durant els mesos d'hivern, però davant de l'allau d'usuaris -30% més respecte l'estiu passat- i només un 10% en l'increment d'aliments rebuts, s'ha decidit realitzar un recapte extraordinari aquest cap de setmana.

El vicepresident del Banc d'Aliments, Joan Jorba, ha destacat que ha estat "una gran campanya" i que ha comptat amb el suport d'un gran nombre de turistes, un dels objectius que, per altra banda, es pretenia assolir. Així mateix, ha detallat que és possible que es torni a repetir aquesta campanya l'estiu vinent.

Tots els aliments recollits es repartiran entre les entitats i organitzacions benèfiques que treballen a cada localitat que ha participat en el projecte.
Anar al contingut