Segona B

La Grama guanya al camp del Benidorm (0-2) i se situa segon a la taula

A Segona B, la Gramenet ha tornat a guanyar després de dues jornades sense fer-ho i continua sent el millor català, situat en la segona posició. Badalona i Sant Andreu també han guanyat els seus partits, mentre que el Sabadell ha encaixat la sisena derrota i continua en places de descens.

Igualtat màxima a la Segona B. Els set primers equips estan separats per només tres punts. El primer i el setè són l'Osasuna B i el Terrassa, que han empatat a l'Olímpic. Jonathan Torres ha avançat els locals, però Igotz, també de cap, ha empatat només tres minuts després. Al Terrassa li han anul·lat un gol de Luciano per fora de joc. La Gramenet ha pujat fins al segon lloc gràcies a una victòria de prestigi contra el Benidorm. Gorka Pintado, en el minut 15, i Dimas, en el 25, han fet que el Benidorm encaixés la primera derrota amb Àngel Pedraza a la banqueta. El Sant Andreu està a només un punt de la zona de lligueta d'ascens després de remuntar el gol inicial d'Alfaro, obra de Javi Jiménez. Ja al segon temps, Godino, amb un espectacular xut des del mig del camp, i Dani Santos han donat la victòria a l'equip de Txetxu Soldevila. El Barça B va superar dissabte el Peralta amb una exhibició del migcampista Joan Verdú. Seva va ser l'assistència de l'1-0, de Sito Riera als 5 minuts, i seu va ser el segon gol, als 11 minuts. Els navarresos van escurçar distàncies amb un gol de Vera als 13 minuts, però, encara al primer temps, Verdú va tornar a aparèixer per fer el 3-1 final. El Figueres ha aconseguit un empat de mèrit al camp de l'Alcoià. La bona defensa dels empordanesos ha deixat el marcador a zero al Collao. El Badalona fuig una mica més de la zona perillosa després de superar un rival fins ara directe, el Saragossa B. El gol, de Cámara, als 59 minuts. El Reus ha empatat a un a Logronyo, el mateix marcador que ha obtingut l'Hospitalet contra l'Osca. Un punt meritori, ja que un penal ha suposat l'expulsió d'Ángel Álvarez i el 0-1 d'Eizaguirre. Quan faltaven dos minuts, però, un cop de cap de Toni Mora ha suposat l'empat final. La nota negativa, el Sabadell, que torna a caure a la zona de descens després de perdre al camp de l'Alacant. Sendoa Agirre ha marcat dos gols que ja han encarrilat el partit per als locals, però Cañadas ha escurçat distàncies. Les esperances vallesanes les han tornat a diluir Calderón, amb el 3-1, i Álvaro, amb el quart, amb els locals jugant amb 10. Cañadas, amb el cinquè gol de falta directa de la temporada, només ha maquillat el marcador.