Copa del Rei

La Grama és queda a un gol de les semifinals de la Copa del Rei

La Grama ha dit adéu a la Copa del Rei. Els de Santa Coloma ho han donat tot en el partit de tornada dels quarts de final que han jugat al Ruiz de Lopera, però han acabat perdent per 4-3 contra el Betis. Un resultat que els barra el pas per jugar la següent ronda, ja que en el partit d'anada van empatar a dos gols.

Jugar en un camp de Primera Divisió i davant de més de vint mil espectadors ja era tot un premi per a la Grama, que, a més, ha tingut el suport d'uns quant seguidors de la Herradura, el poble de la família d'Aaron Bueno. Per a la història quedarà que la primera ocasió del partit ha anat a càrrec precisament d'Aaron, que Contreras ha pogut refusar. I abans del quart d'hora, la Gramenet ha tingut una segona oportunitat per marcar, però Rubén Blaya no ha pogut aprofitar una pilota solta dins l'àrea. L'equip de Julià García ha sortit amb un plantejament perfecte, i ha provocat els xiulets de l'afició del Betis al seu equip, que no ha despertat fins al minut 24, quan Fernando ha fet l'1-0 en aprofitar un refús del porter Morales. La Grama no ha tingut temps de refer-se d'aquest gol quan ha encaixat el segon, dos minuts després, a la sortida d'un córner. Rivas s'ha pres així la revenja del gol que es va fer en pròpia porta a Santa Coloma. Tot i el 2-0 en contra, la Grama no ha abaixat els braços i tot just començar la segona part, Micki, en la primera pilota que tocava, ha fet el 2-1, que ha deixat amb cara de pomes agres Llorenç Serra Ferrer. L'esbroncada del tècnic del Betis als seus jugadors ha fet que reaccionessin i, en una jugada precedida per una falta sobre Roberto, Oliveira ha engaltat un gran xut que ha suposat el 3-1 per a l'equip verd-i-blanc. El partit semblava sentenciat, però els homes de Julià Garcia li han tornat a donar emoció. Rubén Blaya ha aprofitat una errada de Contreras per fer el 3-2 en el minut 67. Encara quedaven 23 minuts per donar la sorpresa, però com en el partit d'anada, Assunçao, de falta, ha tornat a marcar. Semblava que aquest marcador ja seria definitiu, però dos minuts després Aaaron, amb una rematada acrobàtica, ha fet el 4-3 en aprofitar la passada de Rubén Blaya. El públic i els jugadors del Betis han acabat demanant l'hora. La Gramenet s'ha quedat a només un gol d'eliminar el tercer equip de primera i passar a les semifinals de la Copa del Rei.