Barcelona

La Generalitat revisa l'estat de les infraestructures elèctriques dels hospitals per evitar més apagades com la de la Vall d'Hebron

La consellera de Salut, Marina Geli, ha anunciat que ja han començat les auditories als vuit principals hospitals catalans per tal de comprovar l'estat de les infraestructures elèctriques després de l'apagada a la Vall d'Hebron. En una entrevista a Catalunya Informació, Geli creu que aquest és un moment idoni per invertir en la modernització d'aquest tipus d'instal·lacions. Sobre l'avaria de la Vall d'Hebron, Geli ha reiterat que, a hores d'ara, l'activitat a l'hospital ja està pràcticament normalitzada, malgrat que encara hi ha alguns inconvenients puntuals derivats del fet d'obtenir l'electricitat gràcies a 28 generadors.

Actualitzat

Marina Geli ha assegurat que aquest és el moment adequat per "extremar al màxim" la realització d'auditories en els grans hospitals catalans, de manera que es pugui conèixer quin és l'estat de les seves infraestructures. Per la consellera, "s'estan fent tantes inversions als hospitals de Catalunya que és aquest el moment òptim per modernitzar les instal·lacions" i infraestructures elèctriques.

En aquest sentit, Geli ha assegurat que els últims anys s'han fet inversions en aquest àmbit, però ha insistit que ara és el millor moment per portar a terme aquestes inversions per posar al dia unes instal·lacions que, en alguns casos, ja tenen 50 anys, com les de l'hospital de la Vall d'Hebron.

Anar al contingut