El traçat del corredor mediterrani al pas per Tarragona
El traçat del corredor mediterrani al pas per Tarragona
Barcelona

La Generalitat portarà a Madrid un "calendari clar" per al corredor mediterrani

RedaccióActualitzat

El conseller de Territori i Sostenibilitat anirà a Madrid a presentar un calendari concret i avaluable per al corredor mediterrani.

Rull diu que està tip de les expressions de bona voluntat del ministeri i de veure després que els fets van en sentit contrari. En "L'entrevista del diumenge", del 3/24, el conseller proposa com a solució un "calendari clar" que portarà a Madrid i Europa:

"El ple de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani de Catalunya anirà a Madrid a presentar les nostres propostes i les nostres prioritats, el dia 10 d'abril. Parlarem amb el ministre per tal que conegui de primera mà què és allò que estem plantejant i que ja no s'hi valen excuses"

Denuncia que a Espanya la manera més ràpida per unir dos punts no és la línia recta, sinó el triangle, passant sempre per Madrid.

Restriccions per contaminació

Rull també ha avançat l'objectiu de la cimera contra la contaminació que dilluns reuneix totes les entitats municipals de l'àrea metropolitana:

"Sortirà un calendari clar de quan es limitarà l'accés de determinats cotxes en una zona que determinarem com a protegida i, el més important, quines alternatives donarem. Perquè quan restringeixes l'accés a vehicles provats, la teva obligació com a administració pública és donar alternatives"

 

 

Anar al contingut