El nou director de l'Aeroport de Lleida-Alguaire, Antoni Serra, en una imatge d'arxiu del febrer del 2010, quan ocupava el càrrec de direc…
El nou director de l'Aeroport de Lleida-Alguaire, Antoni Serra, en una imatge d'arxiu del febrer del 2010, quan ocupava el càrrec de director d'Operacions i Seguretat a l'aeroport lleidatà. (Horitzontal)

La Generalitat nomena Antoni Serra com a nou director de l'Aeroport de Lleida-Alguaire

Actualitzat

ACN Lleida.-La Generalitat va acordar aquest dimecres el nomenament d'Antoni Serra com a nou director de l'Aeroport de Lleida-Alguaire, en substitució d'Alberto López, que va ser cessat pel Govern a finals de juliol. Serra, de 58 anys, és arquitecte de formació però compta amb una àmplia experiència en aviació comercial i en temes de seguretat i emergències. El nou director ja coneix Lleida-Alguaire ja que durant els primers anys de vida de l'aeroport hi va desenvolupar les funcions de director d'Operacions i Seguretat, en concret entre els anys 2009 i 2012. A banda, també ha treballat en companyies com ara Vueling, Spanair i Air Europa. Segons han informat des de Territori i Sostenibilitat, Antoni Serra, que s'incorporarà al nou càrrec la setmana vinent, ha estat escollit d'entre els 22 candidats que es van presentar al concurs públic per cobrir la vacant en la direcció de l'aeroport lleidatà. Des de l'agost, la directora de l'Aeroport d'Andorra-La Seu, Cristina Pastor, havia assumit la direcció de Lleida-Alguaire de forma interina.

Anar al contingut