L'edició de l'any passat del Barcelona Meeting Point (ACN)
L'edició de l'any passat del Barcelona Meeting Point (ACN)
Barcelona

La Generalitat no assistirà a la inauguració del Meeting Point pel "menyspreu" del govern espanyol

Els consellers Meritxell Borràs i Josep Rull lamenten que no se'ls hagi comunicat l'hora, "pendent de l'agenda del representant del govern en funcions de l'Estat"

Actualitzat

Nou conflicte entre l'Estat i la Generalitat. Els consellers de Governació, Meritxell Borràs; i Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, s'han queixat per carta aquest dimarts per la falta de concreció de l'hora d'inauguració del saló Barcelona Meeting Point (BMP) quan falten 24 hores per a la seva obertura. Els consellers lamenten que no se'ls hagi comunicat l'hora, "pendent de l'agenda del representant del govern en funcions de l'Estat", per la qual cosa han optat per no assistir-hi.

En les cartes, tant Borràs com Rull consideren que aquesta manca de concreció és "un menyspreu i una informalitat" cap als membres del govern i de tots els assistents.

Les missives estan dirigides al delegat especial de l'Estat i president del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, l'organitzador del saló immobiliari, Jordi Cornet. Segons ha informat aquest dimarts el Consorci, l'obertura serà a les 11 hores d'aquest dimecres per part del secretari d'estat de Relacions amb les Corts al Ministeri de la Presidència, José Luis Ayllón.

Anar al contingut