Pla general de l'exterior de la General, el lloc on va es va produir l'agressió. Imatge del 13 de març del 2017. (Horitzontal)
Pla general de l'exterior de la General, el lloc on va es va produir l'agressió. Imatge del 13 de març del 2017. (Horitzontal)

La General de Berga assegura que en l'agressió homòfoba hi van participar entre quatre i sis persones

Actualitzat

ACN Berga.-El propietari de la sala La General de Berga, Marià Miró, ha assegurat en declaracions a l'ACN que en l'agressió homòfoba que va tenir lloc aquest diumenge a la matinada davant de la discoteca hi haurien participat entre quatre i sis persones. Segons Miró, el porter de la sala va ser "testimoni directe dels fets" i, tot i que l'agressió la va començar un noi, "després s'hi va afegir més gent, entre quatre i sis persones". En aquest sentit, el responsable de la sala de festes berguedana ha afirmat que el porter anirà a declarar al costat dels ferits. Miró també ha volgut denunciar rotundament l'agressió homòfoba i posar-se al costat de les dues víctimes. "No ens havíem trobat mai amb uns fets així, és el primer cop que passa", ha lamentat Miró. El responsable de la discoteca també ha afirmat que tots els agressors tindran vetada l'entrada a La General "de manera indefinida".

Els fets van tenir lloc aquest diumenge al voltant de les quatre de la matinada davant de la discoteca La General de Berga. Segons la Policia Local, dos joves s'estaven fent un petó davant de la sala de festes quan un desconegut els va increpar i agredir. Fins al lloc s'hi va desplaçar una ambulància del SEM que va evacuar els ferits a l'Hospital General de Berga amb ferides lleus. Els dos nois van denunciar l'agressió davant dels Mossos diumenge al matí. Aquest dilluns a les set de la tarda es farà un acte de protesta a la plaça de Sant Pere de Berga per condemnar l'agressió i mostrar el suport als dos agredits i a la comunitat LGTBI.

Anar al contingut