Lufthansa, propietària de Germanwings, s'encarregarà de la neteja i el condicionament de la zona on es va estavellar l'aparell (EFE)
Lufthansa, propietària de Germanwings, s'encarregarà de la neteja i el condicionament de la zona on es va estavellar l'aparell (EFE)
Seyne-les-Alps

La Gendarmeria dóna per tancada la recuperació de les víctimes de l'avió de Germanwings

Els equips desplegats a la zona s'encarregaran ara de recuperar els objectes personals dels passatgers i de buscar la segona caixa negra

RedaccióActualitzat

La policia francesa ha anunciat aquest dimarts la culminació de les tasques de recuperació de les restes de les víctimes de l'avió A320 de la companyia Germanwings, que es fa estavellar el 24 de març als Alps francesos.  

Els equips desplegats a la zona s'encarregaran ara de recuperar els objectes personals dels passatgers per ajudar en les identificacions i de buscar la segona caixa negra.

Segons ha informat la gendarmeria, serà la companyia Lufthansa. propietària de l'aerolínia Germanwings, la que s'encarregarà de la neteja i l'acondicionament de la zona on es va estavellar l'Airbus, que cobria el trajecte entre Barcelona i la ciutat alemanya de Düsseldorf. .

El conseller delegar de Lufthansa, Carsten Spohr, té previst visitar aquest dimecres la zona de l'accident per retre homenatge a les víctimes i per agrair les feines dels equips de rescat que han treballat en les feines de rastreig.

Al sinistre de Germanwings van morir 150 persones de més de 15 nacionalitats diferents. La majoria eren alemanys i espanyols.

Anar al contingut