La fusió dels cellers d'Espolla i Masarac permet crear una cooperativa amb 184 viticultors de dotze municipis de l'Alt Empordà

Espolla (Alt Empordà).- La fusió, aquest dissabte, dels cellers d'Espolla i Masarac ha elevat a 184 el nombre de viticultors que formen part de la cooperativa, provinents de fins a dotze municipis de la comarca de l'Alt Empordà. "A partir d'ara, ja no es tracta únicament del celler d'Espolla, sinó que ens convertim en una cooperativa comarcal", ha assegurat el president de la cooperativa de vi i oli d'Espolla, Pere Lloveras. Amb la incorporació de nous viticultors, es preveu augmentar la producció uns 250.000 quilos i arribar així a la xifra dels dos milions i mig de litres de vi.
La fusió dels cellers d'Espolla i Masarac permet crear una cooperativa amb 184 viticultors de dotze municipis de l'Alt Empordà

La fusió dels cellers d'Espolla i Masarac permet crear una cooperativa amb 184 viticultors de dotze municipis de l'Alt Empordà

Espolla (Alt Empordà).- La fusió, aquest dissabte, dels cellers d'Espolla i Masarac ha elevat a 184 el nombre de viticultors que formen part de la cooperativa, provinents de fins a dotze municipis de la comarca de l'Alt Empordà. "A partir d'ara, ja no es tracta únicament del celler d'Espolla, sinó que ens convertim en una cooperativa comarcal", ha assegurat el president de la cooperativa de vi i oli d'Espolla, Pere Lloveras. Amb la incorporació de nous viticultors, es preveu augmentar la producció uns 250.000 quilos i arribar així a la xifra dels dos milions i mig de litres de vi.